Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@08:30:51 GMT

راهنمای حضور در ورزشگاه آزادی برای بانوان

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۱۲۶۱۸

راهنمای حضور در ورزشگاه آزادی برای بانوان

صراط:

در بازی ایران و کامبوج قرار است برای نخستین‌بار شاهد حضور غیرگزینشی زنان در ورزشگاه آزادی باشیم. به این ترتیب جمعیتی حدود ۴ هزار نفر از زنان هوادار فوتبال این بازی را از نزدیک تماشا خواهند کرد.

به گزارش همشهری چون طبیعتا خیلی از آن‌ها برای بار اول است که راهی ورزشگاه آزادی می‌شوند، خوب است برخی نکات را درنظر بگیرند؛ نکته‌هایی که شاید کمتر شنیده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارت ملی فراموش نشود

از زمان الکترونیک شدن فروش بلیت مسابقات، همه تماشاگران موظف هستند اصل کارت ملی و پرینت بلیت را در دست داشته باشند؛ بنابراین اگر بلیت این بازی را خریده‌اید، هیچ‌کدام از این دو مورد را فراموش نکنید.

همچنین نیازی به یادآوری نیست که بدون خرید بلیت اینترنتی نباید به استادیوم مراجعه کنید، چون با سختگیری‌های اخیر محال است بلیت کاغذی در محل ورزشگاه به فروش برسد.

شماره بلیت شوخی است

شماره بلیت و حتی جایگاهی را که رزرو کرده‌اید فراموش کنید. این قطعه بلیت فقط به شما اجازه می‌دهد از در استادیوم و البته ورودی مورد‌نظر وارد شوید، اما اینکه کجا بنشینید فقط به زرنگی خودتان مربوط می‌شود. اگر زودتر بروید، قاعدتا جای بهتری نصیب‌تان خواهد شد.

متروی استادیوم، نزدیک استادیوم نیست

برای رسیدن به استادیوم یکی از راه‌ها استفاده از مترو است. اتفاقا ایستگاه استادیوم آزادی هم در خط کرج چند سالی است که به بهره‌برداری رسیده، اما نکته اینجاست که برخلاف باور عامه، این ایستگاه به استادیوم نچسبیده است. به شکل پیاده حداقل ۲۰ دقیقه فاصله بین ایستگاه مترو و ورودی ورزشگاه وجود دارد؛ هرچند اتوبوس و سواری پولی هم به این منظور مقابل ایستگاه مترو قرار دارد.

بطری آب‌معدنی، شیشه عطر و... ممنوع

احتمالا خیلی از بانوانی که برای این بازی راهی ورزشگاه هستند، نفری یک بطری آب معدنی دست‌شان می‌گیرند که روی سکو تشنه نمانند، آنها، اما باید بدانند حمل بطری به ورزشگاه ممنوع است؛ چرا که قابلیت پرتاب‌شوندگی دارد و از سال‌ها پیش جلوی آن را می‌گیرند. حالا شما هی بگو کسی قرار نیست به سمت بازیکنان کامبوج بطری پرت کند، اما این قانون عوض نمی‌شود.

در طبقه اول استادیوم که بانوان اسکان داده خواهند شد، چند آبخوری با شیر‌های معدود وجود دارد، اما اگر خیلی وسواسی هستید باید فکر دیگری بکنید. روی سکو‌ها گاهی آب آشامیدنی با ظرف ساندیسی به فروش می‌رسد، اما معلوم نیست این بار هم این اتفاق رخ بدهد.

با این اوصاف طبیعی است که حمل شیشه‌های عطر و ادکلن هم ممنوع است و حتی اگر آن‌ها را در کیف‌تان هم داشته باشید از شما خواهند گرفت. بهتر است این اقلام را نیاورید، اما اگر آوردید یک باجه امانات در مقابل در‌های استادیوم قرار دارد؛ می‌توانید وسایل‌تان را تحویل بدهید و آخر بازی تحویل بگیرید.

اتوبوس‌هایی برای برگشت

بعد از پایان مسابقه، در یک طرف از ورزشگاه اتوبوس‌هایی به مقصد میدان آزادی درنظر گرفته می‌شود. این اتوبوس‌ها که سالیان متمادی رایگان بود، اخیرا کرایه می‌گیرند که نفری هزارتومان است. اگر وسیله شخصی ندارید و نمی‌خواهید اسنپ هم بگیرید، بعد از بازی فورا محل استقرار این اتوبوس‌ها را از مسئولان بپرسید و حرکت کنید، چون آن‌ها خیلی معطل نمی‌مانند.

فرمانده یگان ویژه: مخالف ورود زنان به استادیوم هستیم

حسن کرمی، فرمانده یگان‌های ویژه ناجا، مخالفتش با حضور زنان در ورزشگاه را آشکار کرد. او دیروز به فارس گفت: «فوتبال و محیط‌های ورزشی ویژگی هیجانی خود را دارند و نمی‌توان بروز احساسات و تشویق‌های تیمی را کنترل کرد؛ به‌دلیل این موارد است که پلیس در جلسات، اظهارنظری مخالف مبنی بر حضور خانم‌ها در ورزشگاه دارد؛ چراکه امنیت زنان برایش مهم است و، چون می‌داند که فضا آماده حضور این افراد نبوده و ممکن است آسیب‌هایی را به شخصیت آن‌ها وارد کند، این مخالفت را ابراز می‌دارد.»

کرمی مدعی شده که شرایط فضای استادیوم‌ها را نمی‌توان مطابق با شأن و شئون زنان تنظیم کرد.

با وجود این مخالفت، او تأکید کرده که کار‌های لازم برای تامین امنیت زنان در بازی ایران با کامبوج انجام شده است: «با توجه به مصوبه انجام‌شده، پلیس همکاری لازم را خواهد داشت و با توجه به اینکه فرماندهی داخل استادیوم مبنی بر تامین امنیت تماشاچیان و بازیکنان، برعهده یگان‌های ویژه ناجا‌ست، ما برای کنترل زنان پیش‌بینی‌های لازم را کرده و از مأموران زن که آموزش‌های لازم را دیده‌اند، بهره لازم را خواهیم برد.»

به گفته فرمانده یگان ویژه، یک گروهان پلیس زن که تقریبا حدود ۱۵۰ نفر هستند، برای کنترل، بازرسی و ایجاد نظم و امنیت در استادیوم مستقر خواهند شد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: فوتبال زنان استادیوم آزادی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۲۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

کد خبر 6090858 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • حکم کمیته انضباطی برای تکرار یک دیدار تعیین‌کننده
  • هوادار خاص استقلال: نکونام گفت دعا کن قهرمان شویم
  • استقلال: نکونام گفت دعا کن قهرمان شویم
  • آلبوصبیح: استقلال را فراموش کردیم
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • نمای دیدنی از بسته شدن سقف آتلانتا استادیوم، از ورزشگاه های میزبان جام جهانی 2026 و کوپا آمریکا 2024 / فیلم
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • جدیدترین تصویر از محمدرضا گلزار در آمریکا + عکس